Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në StarLabs
MID Java Developer
*Emri dhe Mbiemri
*Telefoni
*Email
*Mosha
*Vendbanimi
Ju lutem shkruani qytetin ku jetoni
*Shkollimi juaj
*Drejtimi i studimeve
Shembull (Shkenca Kompjuterike)
*Niveli i gjuhes Angleze
*Sa dini me fol anglisht?
*Sa vite pervoje pune keni?
A jeni te gatshem te merrni pjese ne interviste me Klientin e StarLabs?
*Nese pranoheni ne pune, kur eshte data me e afert qe mundeni me fillu punen?
*Sa eshte pritshmeria e juaj per pagen?
*Ngarko CV tuaj
Click here to upload your file
You can upload PDF, Word doc or Photo (PNG or JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management