Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në GetFive
Vende të lira të punës (200) - Kroaci
*Për cilën pozitë aplikoni?
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Profesioni
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante për të cilën po aplikoni?
*Cila ka qenë puna juaj e fundit apo aktuale?
Shkruani emrin e kompanisë dhe pozitën e punës
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
*Sa keni njohuri të Gjuhës Kroate?
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
*Sa keni njohuri të Gjuhës Gjermane?
*Sa keni njohuri të Gjuhës Italiane?
*A jeni në ndonjë procedurë Gjyqësore?
*A keni ndalesë për të udhëtuar në vendet e EU?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management