Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Chameleon
Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)
*Për cilën pozitë aplikoni?
*Emri & Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti
*Telefoni
*E-mail
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante për të cilën po aplikoni?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
*A posedoni patent B të shoferit?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management