Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Buka Bakery
Asistent në Prodhim
*Emri dhe Mbiemri
*Mosha
*Qyteti ku jetoni
*Telefoni Kontaktues
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit:
*Ju lutem shënoni emrin e universitetit / kolegjit / shkollës:
*Ju lutem specifikoni drejtimin e studimeve
*Sa vite keni përvojë në fushën relevante për të cilën po aplikoni?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Në rast se keni CV, ju lutem e ngarkoni këtu
Klikoni këtu për të ngarkuar CV-në
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin vetëm në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management