Kontakti
Copyright © 2023
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në Devolli Logistic System
Agjent i Shitjes (Ambulantiv) Gjakovë, Prizren
*Për cilin lokacion po aplikoni?
*Emri dhe Mbiemri
*Gjinia
*Mosha
*Qyteti:
*E-mail
*Numri Kontaktues:
*Ju lutem zgjedhni nivelin tuaj të edukimit
*Sa keni njohuri të Gjuhës Angleze?
*A keni përvojë pune relevante me pozitën që aplikoni?
*Shkruani të paktën emrat e dy kompanive / institucioneve të fundit ku keni punuar:
Shembull: 2012 - 2015, Amazon LLC, Marketing Manager
*Sa vite përvojë pune keni?
Sa është paga juaj e dëshirueshme?
EUR
A posedoni patent shofer?
Ngarkoni CV-në tuaj:
Klikoni këtu për të ngarkuar CV tuaj
Udhëzime për përdoruesit: Ju mund të ngarkoni dokumentin në PDF, Word apo Foto (PNG ose JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management