Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Jeni duke aplikuar në StarLabs
Deutsch & English IT Helpdesk (3 pozita) - Tier 1
*Emri dhe Mbiemri
*Telefoni
*Email
*Mosha
*Vendbanimi
Ju lutem shkruani qytetin ku jetoni
*Shkollimi juaj
*Drejtimi i studimeve
Shembull (Shkenca Kompjuterike)
*Niveli i gjuhes Gjermane
*Sa dini me fol gjermanisht?
*Sa dini me fol anglisht?
*Sa vite pervoje pune keni?
*Zgjedh vetem teknologjite qe ke pervoje
*A dini te beni keto me poshte:
A jeni te gatshem te merrni pjese ne interviste te dyte me Klientin e StarLabs
*Nese pranoheni ne pune, kur eshte data me e afert qe mundeni me fillu punen?
*Sa eshte pritshmeria juaj per rroge?
*Ngarko CV tuaj
Click here to upload your file
You can upload PDF, Word doc or Photo (PNG or JPG)
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management