1
Je duke aplikuar në Kulinare
Shitës/e
First Name*
Last Name*
Gender*
Date of Birth*
City*
Phone Number*
Your email address*
Education level*
How many years of experience do you have in a similar role to the one you are applying for?
At least one answer is required
Language*
Language level*
Add
*A posedoni patentë shoferi kategoria (B)
At least one answer is required
What is your NET expected salary in Euros?
Upload CV (PDF or Word Document)*
Click here to upload your file
You can upload PDF or Word Document
Please upload the required document
Upload Motivational Letter*
Click here to upload your file
You can upload PDF or Word Document
Please upload the required document
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet