1
Je duke aplikuar në Mercure Hotels
Kuzhinier/e
Emri*
Mbiemri*
Gjinia*
Data e lindjes*
Qyteti*
Numri i telefonit*
Adresa juaj e emailit*
Niveli i arsimit*
Sa vite përvojë pune keni në fushën e ngjashme për të cilën po aplikoni?
Kërkohet të paktën një përgjigje
Sa është paga e juaj e pritshme Neto në euro?
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet