1
Je duke aplikuar në StarLabs
Full Stack Developer (40 pozita - internship online)
152 ditë
Kthehu te konkursi
152 ditë
Kthehu te konkursi
*Për cilën teknologji aplikoni si intern?
Kërkohet të paktën një përgjigje
Emri*
Mbiemri*
Gjinia*
Data e lindjes*
Qyteti*
Numri i telefonit*
Adresa juaj e emailit*
Niveli i arsimit*
*Zgjedhi teknologjitë me të cilat keni punuar projekte së paku 6 muaj
Kërkohet të paktën një përgjigje
*A jeni momentalisht i/e punesuar? (intern, praktike, part time, fulltime... te gjitha vlejne)
Kërkohet të paktën një përgjigje
*A jeni te gatshëm të dedikoheni për 2- 3 muaj internship online, ku do të kërkohet nga ju të jeni prezent një orar të rregullt ?
Kërkohet të paktën një përgjigje
*A pajtoheni me rregullat e internship në StarLabs, ku programi është online dhe nuk ofrohet kompenzim ?
Kërkohet të paktën një përgjigje
Informata tjera që mendon se duhet të dijmë ?
Ngarko CV (vetëm PDF apo Word Dokument)*
Kliko këtu për të ngarkuar dokumentin
Mund të ngarkosh PDF apo Word Dokument
Të lutem ngarko dokumentin e kërkuar
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet