1
Je duke aplikuar në Hyperactive
Vende të lira pune
Emri*
Mbiemri*
Gjinia*
Data e lindjes*
Qyteti*
Numri i telefonit*
Adresa juaj e emailit*
Niveli i arsimit*
Sa vite përvojë pune keni në fushën e ngjashme për të cilën po aplikoni?
Kërkohet të paktën një përgjigje
Shto aftësitë
Sa është paga e juaj e pritshme Neto në euro?
Ngarko CV*
Kliko këtu për të ngarkuar dokumentin
Mund të ngarkosh PDF, Word doc ose Foto (PNG ose JPG)
Të lutem ngarko dokumentin e kërkuar
Duke klikuar në butonin apliko, ju pranoni kushtet dhe politikat e privatësisë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet