1
PROFILI I KOMPANISË
Buna Group
facebook.com
Email: buna.group@hotmail.com
Numri i Telefonit: 045 357 050
Qyteti: Fushë Kosovë
Email: buna.group@hotmail.com
Numri i Telefonit: 045 357 050
Qyteti: Fushë Kosovë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 
Kompanija Buna Group filloi te mirret me ashensor qe nga viti 2004 me nje staf te vogel po qe stafi i Bunes eshte rritur gradualisht dhe eshte bere nje staf profesional.
Buna Group eshte prezente ne gjithë Kosoven po ashtu edhe ne Shqiperi.
Buna Group ka arritir marreveshje bashkpunimi me disa kompani serioze dhe te njohra ne Kosove.
Kompania Buna Group Shpk bene shitjen Ashensorve me shumicë dhe pakicë, si dhe Montimin, Servisim, Mirmbajten e Ndertesave Kolektive.
Depo Jonë Gjendet ne Dalje te Fushë Kosvës afer Dielloni Benz.
Rreth Kompanisë
					 
Kompanija Buna Group filloi te mirret me ashensor qe nga viti 2004 me nje staf te vogel po qe stafi i Bunes eshte rritur gradualisht dhe eshte bere nje staf profesional.
Buna Group eshte prezente ne gjithë Kosoven po ashtu edhe ne Shqiperi.
Buna Group ka arritir marreveshje bashkpunimi me disa kompani serioze dhe te njohra ne Kosove.
Kompania Buna Group Shpk bene shitjen Ashensorve me shumicë dhe pakicë, si dhe Montimin, Servisim, Mirmbajten e Ndertesave Kolektive.
Depo Jonë Gjendet ne Dalje te Fushë Kosvës afer Dielloni Benz.
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet