Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
Avicena KS
avicenaks.com
Email: info@avicenaks.com
Numri i Telefonit: +38349825555
Adresa: Radovan Zogovic 5 AS-L01
Qyteti: Prishtinë
Email: info@avicenaks.com
Numri i Telefonit: +38349825555
Adresa: Radovan Zogovic 5 AS-L01
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Laboratori i specializuar Avicena KS tani edhe në Prishtinë! Eksperienca shumëvjeçare për analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush! Me kënaqësi Ju informojmë se me datën 05.03.2018, filloI me punë njësia organizative e laboratorit të specializuar Avicena KS në qytetin e Prishtinës. Me kuadro të specializuar dhe standardet më të larta tekniko-teknologjike, Avicena KS ofron diagnostikë gjithëpërfshirëse në hap me trendet botërore mjekësore.

Laboratori i specializuar Avicena KS ofron spektër të tërësishëm të shërbimeve më bashkëkohore klinike laboratorike, nga fusha të ndryshme të mjekësisë: biokimisë klinike, mikrobiologjisë, endokrinologjisë, imunologjisë, transfuziologjisë, biologjisë molekulare.Tani më, të gjithë pacientët pa dallim moshe, do të mund të kontrollojnë gjendjen shëndetësore përmes analizave laboratorike me ndihmën e të cilave mundësohet diagnostikim i saktë dhe trajtim adekuat.

Me kontroll të përhershëm të kualitetit, qasje serioze ndaj procesit të punës si dhe përmbushje të standardeve laboratorike - mjekësore, Avicena KS ofron kualitet të lartë në analizën e parametrave laboratorike.

Rreth Kompanisë
					 

Laboratori i specializuar Avicena KS tani edhe në Prishtinë! Eksperienca shumëvjeçare për analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush! Me kënaqësi Ju informojmë se me datën 05.03.2018, filloI me punë njësia organizative e laboratorit të specializuar Avicena KS në qytetin e Prishtinës. Me kuadro të specializuar dhe standardet më të larta tekniko-teknologjike, Avicena KS ofron diagnostikë gjithëpërfshirëse në hap me trendet botërore mjekësore.

Laboratori i specializuar Avicena KS ofron spektër të tërësishëm të shërbimeve më bashkëkohore klinike laboratorike, nga fusha të ndryshme të mjekësisë: biokimisë klinike, mikrobiologjisë, endokrinologjisë, imunologjisë, transfuziologjisë, biologjisë molekulare.Tani më, të gjithë pacientët pa dallim moshe, do të mund të kontrollojnë gjendjen shëndetësore përmes analizave laboratorike me ndihmën e të cilave mundësohet diagnostikim i saktë dhe trajtim adekuat.

Me kontroll të përhershëm të kualitetit, qasje serioze ndaj procesit të punës si dhe përmbushje të standardeve laboratorike - mjekësore, Avicena KS ofron kualitet të lartë në analizën e parametrave laboratorike.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management