1
PROFILI I KOMPANISË
Grand Store
facebook.com
Email: charlie@grandstore-ks.com
Numri i Telefonit: +381 38 602166
Adresa: Veternik, magjistralja Prishtine-Shkup, M2 10000 Pristina, Kosovo
Qyteti: Prishtine
Email: charlie@grandstore-ks.com
Numri i Telefonit: +381 38 602166
Adresa: Veternik, magjistralja Prishtine-Shkup, M2 10000 Pristina, Kosovo
Qyteti: Prishtine
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Qendra Tregtare Grand Store Grand Store eshte qendra e pare ne Kosove, me siperfaqe ndertimi prej 32000 m2. Grand Store e vendosur 3 km nga qendra e Prishtines dhe rrethuar nga zona me lagjet me te reja te Prishtines po behet pjesa me interesante e kryeqytetit duke ofruar per konsumatorin kenaqesin e blerjes dhe argetimit. Me arkitekture spektakolare, vizitoret do te gjejne argetim gjete javes,fundjaves dhe festive. Pas 10 vite funksionimi, Grand Store tanime njihte si qendra me e mire me oferten me te mire. Pas suksesit dhe faktit qe qendra ofronte te gjitha kushtet dhe elementet bashekohore per konsumatorin,si dhe duke u mbeshtetur ne kerkesat e shumta per hapsiren tregtare nga kompani internacionale dhe vendase. Grand Store sjelle nje experience te re te blerjes dhe argetimit ne te gjithe rajonin. Pika me te fort ate qendres jane: shumellojshmeria e markave, hapsire e gjere per shitje dhe prezantim te markave ekskluzive, hapsirat perargetim,fitness e shume sherbime dhe kenaqesi te tjera te cilat do ti gjeni vetem ne Grand Store. Nje shumellojshmeri e restauranteve qe sjellin shije nga kuzhina me te pasura boterore. Specialitetet te fresketa dhe te shijshme ju mundesojne te keni nje pushim dhe kenaqesi te vertete per te gjithe vizitoret,duke iu sjelle energji te mjaftushme per nje argetim ne Qendren Tregtare Grand Store. Vetem,apo ne shoqeri, per dalje ne shopping,per te shijuar ushqime me te shijshme nen percjelljen e modes se fundit! Argetohu dhe ti … Perderisa ju shijoni blerjen,femijet argetohen ne kendin e lojrave! Ky ambijent ofron argetim per femijet e moshave te ndryshme nepermjet lojrave te shumellojshme.Ambienti per femije eshte konveptuar ne ate menyre per te dhuruar momente te kendshme per femijet gjate gjithe vitit. Ne Qendren tone gjeni gjithqka qe kerkoni, duke filluar nga supermarket, banka, optika, bizhuteri, pajisje shtepijake, elektornike e deri tek dyqanet e modes, e kozmetikat, te gjitha keto dyqane me marka te famshme boterore, ne menyre qe te gjeni kenaqe shijen e konsumatorit dhe te plotesoje nevojat e tij. 

Rreth Kompanisë
					 

Qendra Tregtare Grand Store Grand Store eshte qendra e pare ne Kosove, me siperfaqe ndertimi prej 32000 m2. Grand Store e vendosur 3 km nga qendra e Prishtines dhe rrethuar nga zona me lagjet me te reja te Prishtines po behet pjesa me interesante e kryeqytetit duke ofruar per konsumatorin kenaqesin e blerjes dhe argetimit. Me arkitekture spektakolare, vizitoret do te gjejne argetim gjete javes,fundjaves dhe festive. Pas 10 vite funksionimi, Grand Store tanime njihte si qendra me e mire me oferten me te mire. Pas suksesit dhe faktit qe qendra ofronte te gjitha kushtet dhe elementet bashekohore per konsumatorin,si dhe duke u mbeshtetur ne kerkesat e shumta per hapsiren tregtare nga kompani internacionale dhe vendase. Grand Store sjelle nje experience te re te blerjes dhe argetimit ne te gjithe rajonin. Pika me te fort ate qendres jane: shumellojshmeria e markave, hapsire e gjere per shitje dhe prezantim te markave ekskluzive, hapsirat perargetim,fitness e shume sherbime dhe kenaqesi te tjera te cilat do ti gjeni vetem ne Grand Store. Nje shumellojshmeri e restauranteve qe sjellin shije nga kuzhina me te pasura boterore. Specialitetet te fresketa dhe te shijshme ju mundesojne te keni nje pushim dhe kenaqesi te vertete per te gjithe vizitoret,duke iu sjelle energji te mjaftushme per nje argetim ne Qendren Tregtare Grand Store. Vetem,apo ne shoqeri, per dalje ne shopping,per te shijuar ushqime me te shijshme nen percjelljen e modes se fundit! Argetohu dhe ti … Perderisa ju shijoni blerjen,femijet argetohen ne kendin e lojrave! Ky ambijent ofron argetim per femijet e moshave te ndryshme nepermjet lojrave te shumellojshme.Ambienti per femije eshte konveptuar ne ate menyre per te dhuruar momente te kendshme per femijet gjate gjithe vitit. Ne Qendren tone gjeni gjithqka qe kerkoni, duke filluar nga supermarket, banka, optika, bizhuteri, pajisje shtepijake, elektornike e deri tek dyqanet e modes, e kozmetikat, te gjitha keto dyqane me marka te famshme boterore, ne menyre qe te gjeni kenaqe shijen e konsumatorit dhe te plotesoje nevojat e tij. 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet