Sach LLC
Email
info@sachpizza.com
Numri i Telefonit
044 896 896
Adresa
Luan Haradinaj Pristina, Kosovo
Qyteti
Prishtinë
Rreth Kompanisë
					 

Sach pizza ofron disa lloje te picave si dhe pije te ftohta dhe të ngrohta

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC