1
PROFILI I KOMPANISË
Albi Shopping
albigroup.com
Email: info@albicenter.com
Numri i Telefonit: +381 (0) 38 500 202 100
Adresa: Zona e re industriale Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Email: info@albicenter.com
Numri i Telefonit: +381 (0) 38 500 202 100
Adresa: Zona e re industriale Veternik 10000 Prishtinë, Kosovë
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

Sot ajo që e karakterizon Albi Group janë gjithë aktivitetet e bizneseseve brenda grupit që funksionojnë në mënyrë të pavaurur e që së bashku numërojnë një numër prej 870 punëtorëve.

Njihet për posedimin e dy depove moderne që funksionojnë me standarde të larta evropiane, mbërrin numrin e automjeteve deri në 150 që shërbejnë në mbulimin e nevojave biznesore në një territor të gjerë në vend, për transportimin e mallërave per te cilat gjithashtu  ka eksluzivitetin e shpërndarjes .

Në kuadër të Albi Group futet qendra më e madhe tregtare në vend  Albi Mall dhe  qendra tjetër Albi Outlet.

Poashtu si pjesë e këtij grupi numërohen edhe Albi Shoping që bart rrjetin e 4 Hipermarketeve dhe 9 Marketeve, që mbulojnë territorin e Prishtinës me rrethinë.

Sot në Albi Group renditen:  Albi Commerce, Albi Mall, Albi Shoping , Albi Fashion, Sportina&Albi, dhe Albi Outlet

Rreth Kompanisë
					 

Sot ajo që e karakterizon Albi Group janë gjithë aktivitetet e bizneseseve brenda grupit që funksionojnë në mënyrë të pavaurur e që së bashku numërojnë një numër prej 870 punëtorëve.

Njihet për posedimin e dy depove moderne që funksionojnë me standarde të larta evropiane, mbërrin numrin e automjeteve deri në 150 që shërbejnë në mbulimin e nevojave biznesore në një territor të gjerë në vend, për transportimin e mallërave per te cilat gjithashtu  ka eksluzivitetin e shpërndarjes .

Në kuadër të Albi Group futet qendra më e madhe tregtare në vend  Albi Mall dhe  qendra tjetër Albi Outlet.

Poashtu si pjesë e këtij grupi numërohen edhe Albi Shoping që bart rrjetin e 4 Hipermarketeve dhe 9 Marketeve, që mbulojnë territorin e Prishtinës me rrethinë.

Sot në Albi Group renditen:  Albi Commerce, Albi Mall, Albi Shoping , Albi Fashion, Sportina&Albi, dhe Albi Outlet

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet