Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PROFILI I KOMPANISË
ATIS
atis.al
Email: info@atis.al
Adresa: Kompleksi CONIN PR-1, Lamella 3, Kt. 1, në lagjen Mati 1, Rr. Bedri Berisha, Nr. 51
Qyteti: Prishtinë
Email: info@atis.al
Adresa: Kompleksi CONIN PR-1, Lamella 3, Kt. 1, në lagjen Mati 1, Rr. Bedri Berisha, Nr. 51
Qyteti: Prishtinë
Konkurset Aktive
Rreth Kompanisë
					 

ATIS ështe një software house e specializuar në dizenjimin, projektimin dhe integrimin e zgjidhjeve softuerike me porosi. Ekipi i tyre perbehet nga ekspertë të cilët ofrojnë shërbime për full-cycle development dhe 3rd party system integration.

Tek ATIS do të gjeni ekspertizën teknike që ju nevojitet për të realizuar vizionin tuaj për SW-në e rradhës si një platformë dixhitale me performancë të lartë!

Klientela e tyre përfshin një gamë të gjerë industrish, kompani të ndryshme profesionale dhe shoqata të mëdha në mbarë botën. Duke operuar prej vitesh në këtë fushë, kane arritur të përfundojnë me sukses mbi 700 projekte!

Qëllimi i tyre është të bëjnë këdo të ndihet komod në botën e madhe të internetit.

Mirë se vini në ATIS!

Rreth Kompanisë
					 

ATIS ështe një software house e specializuar në dizenjimin, projektimin dhe integrimin e zgjidhjeve softuerike me porosi. Ekipi i tyre perbehet nga ekspertë të cilët ofrojnë shërbime për full-cycle development dhe 3rd party system integration.

Tek ATIS do të gjeni ekspertizën teknike që ju nevojitet për të realizuar vizionin tuaj për SW-në e rradhës si një platformë dixhitale me performancë të lartë!

Klientela e tyre përfshin një gamë të gjerë industrish, kompani të ndryshme profesionale dhe shoqata të mëdha në mbarë botën. Duke operuar prej vitesh në këtë fushë, kane arritur të përfundojnë me sukses mbi 700 projekte!

Qëllimi i tyre është të bëjnë këdo të ndihet komod në botën e madhe të internetit.

Mirë se vini në ATIS!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management