Gjej punëtorët duke
publikuar shpallje
në Kosovajob
Me vetem një klik, ky shërbim
ju mundëson që shpallja juaj të
jetë publike dhe të paraqitet para mijëra
vizitorëve brenda ditës.
Gjej punëtorët duke
përdorur shërbimet
e rekrutimit
Forma më e avancuar e gjetjes së
punëtorit. Ne do përkujdesemi për
gjithë procesinn gavendosja e shpalljes e
deri tek intervistat e punëtorëve.
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob