Raiffeisen Bank
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Aplikimi në pozita të lira në Raiffeisen bëhet duke përdorur sistemin online nëpërmes web-faqes: http://www.raiffeisen-kosovo.com. Ju lutem i referoheni pjesës „Për ne“ dhe të klikoni tek „Karriera“ dhe  vizitoni: https://recruit.raiffeisen-kosovo.com/recruitment/ Ju lutem keni parasysh që Raiffeisen Bank pranon vetëm aplikacionet e pranuara përmes sistemit on-line. Kjo është mënyra e vetme për aplikim. Aplikacionet në letër ose aplikacionet e dërguara me email, nuk do të pranohen. Afati i fundit për aplikim:      19 shkurt 2018
Shikime 102
Kategoria Banka
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Gjakovë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob