Ciao Berto
Recepsioniste / Faturiste (2)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Kualifikimet

1.Diplomë universitare.
2.Pervojë pune se paku 2 vite.
3.Njohje e gjuhes angleze.
4.Njohje e punes me kompjuter (MS Office; MS Word ; MS Exel).
5.Aftesi te mira udheheqje, komunikimi dhe menaxhim te mire te kohes.
6.Perparsi për këto pozita kanë personat e gjinis femrore.Si të Aplikoni

Ju lutem e dergoni CV tuaj ne kete email: contact@ciao-berto.com Ciao Berto,
Kompania Ciao Berto
Shikime 392
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob