Banka Botërore dhe MASHT-i
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Further information can be obtained at the address below during office hours i.e. 08:00 to 16:00 hours. A CV and a Cover Letter must be delivered in a written form to the address below (in person, by mail, or by e-mail) by 10:00 on Friday 23rd February 2018. MEST – ESIP Address: Agim Ramadanin.n Ministry of Education, Science and Technology, Office 309. 10 000 Pristina, Kosovo E-mail: esip.procurement@gmail.com
Kompania Banka Botërore dhe MASHT-i
Shikime 373
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob