Komuna e Suharekës
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Shërbimi Civil i Kosovës ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit  e Kosovës dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e gjinisë mashkullore dhe femërore nga të gjitha komunitetet në Kosovë. Aplikacionet e pa kompletuara sipas kushteve të konkursit si dhe ato qe arrin pas afatit nuk do të merren në shqyrtim. Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do t’i nënshtrohen testimit dhe intervistës. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë. Aplikacionet do të merren zyrën e Personelit Nr-16 dhe dorëzohen ne Zyrën Pritëse. Konkursi mbetet i hapur 15 ditë pas publikimit në mjetet e informimit
Shikime 113
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Therandë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob