Reforma shpk
Inspektues në Kontrollë Teknike
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

- Përgaditje e mesme shkollore ne njeren nga

1)Drejtimi teknik makinerise,

2)Auto mekanik,

3)Auto elektricist apo

4)Komunikacionit

- Te kete deshmi per trajnim dhe aftesim ne institucionin perkates per profesionin e kontrolluesit te mjeteve

- Te kete patente shofer B (obliguar) C (perparesi)

- Te kete se paku Nje vit pervoje pune ne Kontrolle Teknike

- Te jete i pergjegjshem ne pune

- Të jetë entuziaztë dhe aftësi për të krijuar frymë ekiporeSi të Aplikoni

Cdo dite pune E hene - E shtune 8:00 - 17:00 REFORMA shpk Kastriot - Shkabaj
Kompania Reforma shpk
Shikime 230
Kategoria Të tjera
Skadon 17 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob