Pllaka LLC
Agjent i Shitjes
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

PLLAKA L.L.C kërkon:

Agjent i Shitjes

Detyrat
 • Merret me shitjen në terren të produktit kryesor të kompanisë ( Pllaka IPTV )
 • Reaizon kontratat të reja me klientë rezidencial
 • Mirëmbanë klientët ekzistues
 • Hulumton tregun dhe konkurrencën
 • Komunikimi me klientë, dhe informimi i produkteve te reja
 • Raporton ankesat, sugjerimet, dhe komentet e klientëve.
  Kualifikimet
 • Përvojë në shitje dhe marketing
 • Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut
 • Aftësi prezentimi dhe komunikimi
 • Aftësi të punës ekipore dhe vetiniciativë
 • Aftësi të shkrimit të raporteve
 • Njohuri të gjuhës Angleze
 • Patent shofer kategoria ,,B"
 • Diplomë Universiteti perparesi (e preferueshme)
 Si të Aplikoni

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në: Email: pllaka.llc@gmail.com dhe nr kontaktues: ( Viber ) 044 - 742 - 131 , (Whatsapp) 049 - 656 - 978
Kompania Pllaka LLC
Shikime 294
Kategoria Shitje
Skadon 15 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob