Qendra për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

QHPSM kërkon praktikantë/intern, që janë të gatshëm të mësojnë dhe punojnë për një periudhë 3 mujore, me orar fleksibil (që përshtatet me angazhimet tjera të praktikantit/internit). Praktika/internshipi gjatë kesaj periudhe nuk paguhet! Të interesuarit duhet që të dorëzojnë një CV në adresën: qhpsm1@gmail.com Afati i fundit për aplikim, dita e hënë, 12 shkurt, ora 17:00. Ju mirëpresim.
Kompania Qendra për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore
Shikime 573
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Internship
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob