Melita Partners
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Nëse posedoni aftësitë e duhura, atëherë plotësoni CV e juaj duke përfshirë edhe detajet si mëposhtë: Tek përvoja e juaj profesionale ju lutem përshkruani:
  • Projektin në të cilin keni punuar,
  • Kompania apo organizata ku keni punuar
  • Rolin e juaj në atë projekt
  • Rezultatet e arritura me realizim të projektit
  • Teknologjia e përdorur
  dhe e dërgoni në info@melita-partners.com.  Afati i fundit për aplikim është data 16.02.2018
Shikime 218
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob