HumanPower për Coin Systems
Menaxher/e i/e Brandit
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Kompania e rekrutimit ‘HUMANPOWER L.L.C.’ në Prishtinë,

për klientin e vet Coin Systems (kompani lidere në ofrimin e sistemeve mekanike dhe mekatronike) 

shpall konkurs për:

Menaxher/e i/e Brandit

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Menaxhimi i brandit;
 • Kontrollimi i stokut;
 • Shërbimi ndaj klientit;
 • Planifikimi teknik bazë (planifikimi i instalimit të pajisjeve teknike/teknologjike);
 • Zgjidhja e problemeve teknike bazë;
 • Përcakton nevojat dhe dëshirat e klientëve duke specifikuar hulumtimin e nevojshëm për të marrë informacionin e tregut;
 • Vlerëson konkurrencën e tregut duke i krahasuar produktet e kompanisë me produktet e konkurrentëve;
 • Prezanton produkte të reja duke zhvilluar plane të integruara të shitjes dhe marketingut;
 • Menaxhon punët operacionale duke kordinuar dhe drejtuar ekipën teknike;
 • Përcjellë rezultatet e punës së stafit teknik, përmes këshillimit dhe disiplinimit të punonjësve; planifikon, monitoron dhe vlerëson rezultatet e punës;
 • Nxitë dhe përkrahë ekipën për arritjen e rezultateve;
 • Arritja e targeteve të shitjes.
  Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:
 • Diplomë bachelor në drejtimet; Ekonomi/ Teknik;
 • Të ketë aftësi të shitjes dhe të komunikimit;
 • Të ketë njohuri teknologjike;
 • Të jetë entuziaztë dhe aftësi për të krijuar frymë ekipore;
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera në sistemin kompjuterik.
  KUSHTET E PUNËS:
 • Pagë fikse + bonuse;
 • Vetura zyrtare gjatë orarit të punës;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Telefoni.
 Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm: APLIKO Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu. Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: info@humanpower.info ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00). Afati për aplikim është deri më 18 Shkurt, ora 23:59.
Shikime 679
Kategoria Menaxhment
Skadon 14 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob