MS Finanz AG
Operator marketingu i/e gjuhës Italiane, Gjermane dhe Frënge
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

MS FINANZ AG  është njëra nga institutet më të mëdha financiare në Zvicër e cila ofron këshilla financiare për të gjitha produktet dhe shërbimet bankare për klientë në të gjithë territorin zviceran.

Për qëllim të zgjerimit të aktivitetit të saj në Prishtinë kërkon punëtorë/e në këto pozita:

Operator marketingu I/E gjuhës Italiane:

Përgjegjësitë :
 • Të identifikojë klientët potencial përmes promovimit të ofertave
 • Të mbledhë, analizoj dhe verifikoj informatat që lidhen me kredi kërkuesin
 • Të jeni të sakt në dhënjen dhe marrjen e informacioneve
 • Të kompletoni më shumë kujdes kërkesen për kredi
  KUALIFIKIMET:
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Njohja e gjuhës italiane është obligative,
 • Përvoja e punës është përparësi
 • Aftësi të mira analitike dhe organizative
    Për qëllim të zgjerimit të aktivitetit të saj në Prishtinë kërkon punëtorë/e në këto pozita: Operator marketingu I/E gjuhës Gjermane: Përgjegjësitë :
 • Të identifikojë klientët potencial përmes promovimit të ofertave
 • Të mbledhë, analizoj dhe verifikoj informatat që lidhen me kredi kërkuesin
 • Të jeni të sakt në dhënjen dhe marrjen e informacioneve
 • Të kompletoni më shumë kujdes kërkesen për kredi
  KUALIFIKIMET:
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Njohja e gjuhës gjermane është obligative,
 • Përvoja e punës është përparësi
 • Aftësi të mira analitike dhe organizative
    MS FINANZ AG  është njëra nga institutet më të mëdha financiare në Zvicër e cila ofron këshilla financiare për të gjitha produktet dhe shërbimet bankare për klientë në të gjithë territorin zviceran. Për qëllim të zgjerimit të aktivitetit të saj në Prishtinë kërkon punëtorë/e në këto pozita: Operator marketingu I/E gjuhës Frënge: Përgjegjësitë :
 • Të identifikojë klientët potencial përmes promovimit të ofertave
 • Të mbledhë, analizoj dhe verifikoj informatat që lidhen me kredi kërkuesin
 • Të jeni të sakt në dhënjen dhe marrjen e informacioneve
 • Të kompletoni më shumë kujdes kërkesen për kredi
  KUALIFIKIMET:
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Njohja e gjuhës frënge është obligative,
 • Përvoja e punës është përparësi
 • Aftësi të mira analitike dhe organizative
 Si të Aplikoni

Ne ofrojme ambient të punës dhe kushtet me standarde evropiane, pagë konkuruese në treg, mundësi karriere. Luteni që t‘i dergoni Cv-në dhe një letër motivuese  në e-mail adresën : n.krasniqi@ms-finanz.ch  ose sh.shabani@ms-finanz.ch (Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen).
Kompania MS Finanz AG
Shikime 179
Kategoria Telekomunikim
Skadon 12 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob