Sky Kosova Shpk
Agjent/e i/e shitjes së aviobiletave (10)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Sky Kosova Shpk shpall konkurs për vende te lira te punes :

Agjente i/e shitjes së aviobiletave ( 10 Pozita)

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:
  • Dëshira për të punuar me klientë
  • Të jete komunikative
  • Të keni njohuri të gjuhës gjermane (OBLIGATIVE)
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip dhe me njerëz të tjerë.
  • Të jeni gati për të punuar në orar fleksibil
  Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë te punës, Ambient modern dhe Pagë stabile. Verejtje : Mund te apklikojne vetem ata qe njohin mire gjuhen gjermane ne te folur dhe shkruar!Si të Aplikoni

CV-të të kompletuara duhet ti dërgoni vetëm në E-mail adresen: job@flymysky.net  Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistim.
Shikime 658
Kategoria Shitje
Skadon 10 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob