GEP
Financier, Marketing & Social Media Marketing, Agjent i shitjes, Postier, Dizajner
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Konkurs pune per pozitat:

- Financier

- Marketing & Social Media Marketing

- Agjent i shitjes

- Postier

- Dizajner

 Si të Aplikoni

FORMA E VETME E APLIKIMIT -Dergimi i CV, duke perfshire te gjitha njohurite dhe pervojat ne punet e mehershme + nje foto ne emailin zyrtar : pune.gep@gmail.com Te gjitha aplikimet qe skane te perfshira informacionet e kerkuara nuk meren parasysh! 22279732_888421901314301_3741314347481850505_n
Kompania GEP
Shikime 1266
Skadon 3 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob