Hotel Garden
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

apliko@hotelgarden-ks.com me Subjet: Emertimi i vendit te punes: Shembull Email: apliko@hotelgarden-ks.com Subject Recepsioniste Aplikuesja dhet te jete Femer Dokumentet e nevojshme per aplikim: Cv- së duhet ti bashkangjitet nje foto e formatit te vogel, te gjitha eksperiencat e meparshme si dhe rekomandimet per ato qe i posedojne.
Kompania Hotel Garden
Shikime 314
Kategoria Hoteleri
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob