HumanPower LLC
Ftesë për trajnim: Shërbimi dhe shitja me klientin në qendër të vëmendjes
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Ftesë për trajnim: Shërbimi dhe shitja me klientin në qendër të vëmendjes

Trajnimi i dedikohet:

Të gjithë atyre që kanë dëshirë të punojnë afër me klientët duke i krijuar vetës të hyra shtesë dhe klientëve ndjenjë pozitive.

Temat që do të mbulohen:
 • Çka e bënë një shitës të suksesshëm?
 • Çka nevojitet me u nda klienti i kënaqur?
 • Çka ndikon që klientët të blejnë?
 • Cilët janë shtytësit që klientët të vijnë përsëri?
 • Çka më pëlqen mua kur jam unë klient në ndonjë biznes?
 • Në cilët faktorë mundemi me e permirësu vetën tonë?
  Shënim për trajnuesin. Trajnimi mbahet nga Genc Loxha, i punësuar në departamentin e burimeve njerëzore dhe trajnimeve në Raiffeisen Bank. Genc Loxha me një eksperiencë të gjatë pune në Abu-Dhabi, Londër dhe Vjenë është trajnues i licencuar. konsulent dhe rekrutues. Specializimet e Genc Loxhës:
 • Konsulent biznesi i licencuar nga International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI);
 • Coach Personal i licencuar nga Lominger;
 • Trajnues i trajnerëve;
 • Trajner i licencuar në shërbim ndaj klientit dhe shkathtësitë e shitjes;
 • Trajner i licencuar në tema të Lidershipit dhe menaxhmentit;
 • Trajner për ndërtim të ekipeve në natyrë (Team Building).
  Kohëzgjatja: 4 mbrëmje gjatë dy javëve, ora 17:00 - 20:00 Datat: 6, 8 Shkurt, 13, 15 Shkurt 2018. Lokacioni: Në qendrën e HumanPower Numri i pjesëmarrësve: min 10 – max 16 Përfitimet nga trajnimi:
 • Gadishmeria për të reflektuar ndaj sjelljeve vetanake drejt një shërbyesi/shitësi më të mirë.
 • Aftësi praktike për të rritur shitjet dhe kënaqësinë në komunikim me klientët.
  Kostoja e trajnimit: 125 € + TVSH për pjesëmarrës. Nëse pagesa bëhet deri më datën 25 Janar, ju përfitoni  zbritje prej 12%.Si të Aplikoni

APLIKO
Shikime 336
Kategoria Edukim
Skadon 7 ditë
Orari Other
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob