Monego LLC
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresen hr@monego.com, me subject “Specialist i Shërbimit për Klientë – Emri i Kandidatit”, duke përfshirë:
  • CV e përditësuar, dhe
  • Përgjigjen për pyetjen në vijim:
    • Na tregoni një apo dy gjëra interesante lidhur me ju të cilat nuk mund ti mësojmë nga CV e juaj?
  Data e fundit për aplikim është 04 Janar 2018. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. I mirëpresim aplikacionet e juaja!
Kompania Monego LLC
Shikime 486
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob