HumanPower për Klientin
Agjent i Shitjes
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Kompania e rekrutimit ‘HUMANPOWER L.L.C.’ në Prishtinë,

për klientin e vet (kompani e mirënjohur në produktet e materialeve zyrtare),

shpall konkurs për:

Agjent i Shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Zhvillon, drejton dhe ekzekuton strategji shitjeje me klientët kryesorë të paracaktuar me qëllimin e optimizimit të rezultateve të biznesit tek këta klientë;
 • Merr pjesë aktive për çështje të ndryshme të procesit të shitjeve, duke sjellë ide dhe opinione në lidhje me konkurrencën për të realizuar shitje fituese;
 • Koordinon të gjitha aktivitetet e shitjes dhe menaxhon resurset përgjatë ciklit të shitjes për të siguruar profitabilitet;
 • Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes;
 • Kontribon dhe ndihmon në realizimin e planit vjetor të shitjes;
 • Bashkëpunon me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve për të ndarë ekspertizën;
 • Zhvillon marrëdhënie të forta me klientë egzistues;
 • Zgjeron gamën e klienteles dhe ndërton raporte me klientë të rinjë;
 • Raporton tek Drejtori Ekzekutiv.
  Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:
 • Të ketë përfunduar studimet e larta (Preferohet drejtimi në Ekonomi/Biznes/Marketing);
 • Min 3-5 vjet eksperiencë të mëparshme pune në pozicione analoge, preferohet në segmentin B2B;
 • Preferohet të ketë njohuri të mira rreth produkteve materiale zyrtare;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Aftesi shumë të mira prezentuese dhe negociuese;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse;
 • Aftësi shumë të mira bashkëpunuese;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe gatishmeri për të punuar jashtë orarit;
 • Aftësi për të ndërmarrë veprime të shpejta dhe në mënyrë të pavarur në zgjidhje të problemeve dhe në të mirë të kompanisë.
  KUSHTET E PUNËS: Pako shumë e mirë e kompensimit:
 • Pagë të mirë fikse + bonuse për arritje të targetit;
 • Vetura zyrtare gjatë orarit të punës;
 • Vleresim të performancës;
 • Zhvillim profesional dhe sfida të vazhdueshme;
 • Ambient shumë të mirë të punës.
 Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni përmes klikimit në butonin e mëposhtëm: Apply Ju lutem vëni re se konkurrimi vlenë vetëm përmes linkut të dhënë këtu. Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën: info@humanpower.info ose në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00). Afati për aplikim është deri më 23 Tetor, ora 18:00.
Shikime 241
Kategoria Shitje
Skadon 4 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob