Agna Kosovë
Brand Menaxher
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Pershkrimi: Kompania Agna Kosova T&D, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon te punesoje 1Brand Menaxher:

Pozicioni: Brand Menaxher              Qyteti: Prishtine

Kandidati per Brand Coordinator duhet te kete keto kualifikime:

- Studimet pasuniversitare ne fushen e marketingut (master, etj) perbejne avantazh

- Te kete minimumi 3 vjet pervoje ne kete fushe.

- Eksperienca me brande te mirenjohura nderkombetare perben avantazh.

- Te njohi shume mire gjuhen Angleze.

- Te kene njohuri shume te mira te paketes baze te Windows - it.

- Leje drejtimi automjeti

 

Personat e perzgjedhur do te behen pjese enje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere,do kene nje pakete financiare konkuruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.Si të Aplikoni

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:
  • Curriculum Vitae
  • Fotokopje e Diplomës dhe dëshmi të kualifikimeve të tjera
  • Listë Notash
  • Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
  • Letër Interesi
  Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail; mimoza.jetullahu@agnagroup.com
Kompania Agna Kosovë
Shikime 345
Kategoria Menaxhment
Skadon 25 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob