Dynamic L.L.C.
Dizajner Grafik
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

''Dynamic''L.L.C. hap vend të lirë pune

Jeni të mirëpritur t'i bashkoheni ekipit tonë.

Një pozitë në dizajn grafik.

Përshkrimi i punës:
- Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop; Corel
- Të ketë aftësi komunikimi dhe vetëiniciativë;
- Të jetë kreativ dhe inovativ,
- Të jetë i gatshëm të bashkëpunojë në çdo kohë, dhe nën presion.
- Të njoh proceset e shtypit
- Të flas, shkruaj dhe kuptojë gjuhën angleze.

Kushtet:

Kandidati duhet të ketë përvoj pune.Si të Aplikoni

Te interesuarit të dergojnë CV-të, portofolion dhe referencat e tyre në: info@dynamicmedia-ks.com Kompania: ''Dynamic''L.L.C. Email: info@dynamicmedia-ks.com Telefoni: +38649141400 Adresa: Rr. Luan Haradinaj, Prishtine, Kosovë.
Shikime 168
Kategoria Art dhe Dizajn
Skadon 20 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob