Komuna e Vitisë
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Kandidatët të cilët konkurojnë për pozitën e puntorit teknik,duhet ti plotësojnë këto kushte: -Të ketë diplomën e shkollës së mesme-fillore, -Të ketë çertifikatën e lindjes, -Të ketë çertifikatën se nuk është nën hetime, -Të ketë çertifikatën e gjendjes shëndetësore. Kandidatët të cilët konkurojnë për këto vende të punës duhët të kenë përgaditje përkatëse – profesionale, fakultetin (diplomën).Në mungesë të kandidatëve me përgaditje përkatëse profesionale do të mirren në shqyrtim kandidatët me përgaditje përkatëse profesionale më të ulët.Kërkesat dhe aplikacionet për konkurim mirren dhe dorëzohen në Drejtorinë e Arsimit të komunës së Vitisë.Afati i konkurimit është 15 ditë nga dita e shpalljes së konkursit  në mjetet e informimit publik
Shikime 261
Kategoria Edukim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Viti
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob