Gjimanzi Cambridge
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

MËNYRA E APLIKIMIT Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet përmes e-mailit ose kopjet fizike në shkollë, si vijon:
  • CV-në
  • Diplomën universitare
  • Trajnime dhe certifikime
  • Dokument identifikimi
  • Dokumente tjera përcjellëse
  SHËNIM: Kohëzgjatja e kontratës është një vjeçare, me mundësi vazhdimi. Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 16.10.2017 info@gjimnazicambridge.com www.gjimnazicambridge.com +386 49 222 900 | +386 49 554 500 Rr. “ Muharrem Mitrovica”, pn, 30000 Pejë  
Shikime 257
Kategoria Edukim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Pejë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob