Comodita Home
Motion Designer
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

DEVOLLI CORPORATION, sipas nevojave dhe kërkesës së departamentit të Marketingut në Comodita Home, Gjakovë, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës,
 • Motion Designer –  1 pozitë
  DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:
 • Është përgjegjës për krijimin e dizajneve me një impakt të lartë vizual dhe në përputhje me mesazhin.
 • Dizajnet do të përfshijnë një varietet të gjerë të produkteve si: Reklamat, broshurat, posterat, ekspozitat, logot dhe çdo element që lidhet me identitetin vizual të kompanisë,
 • Të zhvillojë ide dhe koncepte kreative, të gjejë zgjidhjen e përshtatshme për të përmbushur kërkesat e brendshme të kompanisë për një aktivitet te caktuar,
 • Duhet të ketë ide kreative dhe të ketë njohuri për fushën në të cilën operon kompania jonë,
 • Kërkohen aftësi krijuese, njohuri tëazhurnuara në industrinë software dhe një qasje profesionale me kohën, kostot dhe afatet e kërkuara për punën e caktuar.
  KUSHTET DHE KUALIFIKIMET:
 • I/e diplomuar për Dizajn Grafikë, Arte Figurative, Marketing apo Film/Televizion
 • Njohuri në programe Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects
 • Njohuri mbi programe të tjera dizajni përbëjnë avantazh. Aftësi për të bërë skica me dorë të lirë si dhe njohuri bazë nëgrafikët 3D përbëjnë një avantazh.
 • Certifikime për përdorimin e aplikacioneve software të sipër përmendura ,
 • Eksperiencë profesionale (e domosdoshme 2 vite)
 • Portofol punësh ekzistuese (të cilat duhet të dërgohen me e-mail).
  Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:
 • CV-në së bashku me foto, si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore – universitare,
 • Letër Motivuese,
 • Çertifikatat e trajnimeve eventuale.
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).
 Si të Aplikoni

Aplikimi bëhet përmes emalit – postës elektronike, në: info@comoditahome.com Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh. Konkursi mbetet i hapur deri më datën 20.10.2017, Ora 16:00h.
Kompania Comodita Home
Shikime 148
Kategoria Art dhe Dizajn
Skadon 1 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob