Institucioni Parashkollor “BOTANIKA”
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Afati dhe mënyra e aplikimit: Konkursi është i hapur prej dates 06.10.2017 - 19.10.2017.  Aplikacionet mund të dorëzohen çdo ditë pune nga ora 09:00 - 15:00. Aplikacioni i kompletuar (me të gjitha dokumentet e kërkuara) duhet të dorëzohet në Institucion Parashkollor “Botanika". Aplikacionet e pakompletuara dhe ato që dorëzohen pas afatit të konkursit nuk do të merren në shqyrtim.
Kompania Institucioni Parashkollor “BOTANIKA”
Shikime 278
Kategoria Edukim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob