Ecolog
Vende të lira të punës (10)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

“Ecolog International” SH.P.Kshpall konkurs për vende të lira pune:
 • ADMINISTRATOR/E
 • INXHINIER/E NDERTIMTARIE
 • INXHINIER I ELEKTRIKES
 • SUPERVIZOR PROKURIMI
 • NDIHMES KUZHINJER/E
 • KUZHINJER/E
 • MIREMBAJTES/E HIGJIENE
 • OPERATORE E LAUNDRY
 • RECEPSIONIST I LAUNDRY
 • DEPOIST
  Kriteret e punësimit:
 • Të ketë se paku të përfunduar shkollën e mesme, diplome te fakultetit (per pozitat udheheqese)
 • Të ketë aftësi të mira bashkëpunimi të punës ekipore,
 • Te kete njohuri te gjuheve te huaja, preferohet gjuha Angleze, gjuhet tjera si Gjermane, Frenge do te konsiderohen si perparesi
 • I/E gatshëm për sfida dhe njohuri të reja.
 • Te jete i gatshem te punoj nen presion
 Si të Aplikoni

Udhëzime rreth aplikimit: Kandidatët e interesuar për punë, mund te aplikojnë online ne: info-pr@ecolog-international.com Konkursi është i hapur nga data 05.10.2017 deri me datën 19.10.2017
Kompania Ecolog
Shikime 1237
Kategoria Të tjera
Skadon Skadon: SOT
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob