Finca
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Ju lutem plotësojeni aplikacionin online në web faqen: Kosovo.FINCA.org ose dergoni CV- në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën: recruitment@fincakosovo.org. Në titull duhet të shkruhet pozita e punës dhe vendi.  Aplikacionet e dorëzuara në format tjera nuk do të konsiderohen. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. FINCA Kosovë ofron mundësi punësimi të barabartë. Afati i aplikimit  deri me 16/10/2017 Kosovo.FINCA.org
Kompania Finca
Shikime 357
Kategoria Banka
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Kaçanik
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob