Peer Educators Network (PEN)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

PEN ofron mundësi të barabarta si për gratë ashtu dhe burrat. Të gjithë kandidatët/et e interesuar/a duhet të dërgojnë CV dhe letrën motivuese, duke specifikuar kualifikimet dhe interesin e tyre në email-in apliko.ngopen@gmail.com jo më larg se 15 Shtator 2017. Vetëm kandidatët/et që përmbushin kriteret e lartëpërmendura dhe që i dërgojnë dokumentet në kohë, do të ftohen për intervistë   Men and women are equally encouraged to apply for this position. All interested candidates should send their CV and letter of motivation at this email: apliko.ngopen@gmail.com the latest by 15th of September, 2017. Only shortlisted candidates who fulfil the abovementioned criteria and send their documents in time, will be invited for an interview.
Shikime 586
Kategoria Përkthim
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob