Prexante LLC
Key Account Manager - Investment
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Pozita: Key Account Manager - Investment

Prexante LLC është një ofrues ndërkombëtar i shërbimeve profesionale të shitjes me cilësi më të lartë që disponon njohuri dhe një rrjet të gjerë që na mundëson të shfrytëzojmë burimet më të mira lokale dhe të ofrojmë cilësi supreme në shkallë ndërkombëtare.

Ne jemi një ekip që është vazhdimisht në rritje të profesionistëve të rinj të cilët janë shumë të përkushtuar, ju sigurojnë një ambient dhe ju japin vëmendjen që ju duhet për tu zhvilluar në fushën tuaj të ekspertizës. Nëse jeni një individ i ri në fillim të karrierës suaj, ose një profesionist me përvojë dhe në kërkim të avansimit, Prexante është vendi I duhur.

 

Prexante LLC aktualisht është duke kërkuar talentë të ri të shitjes për t'iu bashkuar ekipit tyre ndërkombëtar.

 

Ajo që ne ofrojmë:
 • Pako shumë tërheqëse për pagën (Baza + Komision) që ju lejon të rritni pagën tuaj në mënyrë eksponenciale;
 • Shumëllojshmëria e produkteve të investimit dhe një klientel të gjerë ndërkombëtarë;
 • Trajnime të vazhdueshme që ofrohen mbrenda kompanisë nga profesionistët më të mirë të trajnimit në Evropë;
 • Më shumë trajnime;
 • Ambienti modern i zyrës me kushte të shkëlqyera pune e cila ndodhet në zemër të Prishtinës;
 • Kolegë të motivuar, zbavitës dhe ambicioz;
 • Shperbilme dhe evente te ndryshme me kolegium.
  Përgjegjësitë tuaja:
 • Ekzekutimi i një procesi të organizuar, efikas dhe të strukturuar të shitjeve;
 • Kontaktoni klientët e rinj / ekzistues në përditshmerri për të mbajtur / ndërtuar marrëdhënie afatgjata dhe për tiu siguruar një nivel të lartë kënaqshmërrie;
 • Përdorni një qasje inteligjente të shitjeve për të komunikuar benefitet e produkteve të investimit që kompania ofron dhe për t'i kthyer këto ndërveprime në mundësi shitjeve dhe investime;
 • Të përqëndrohet në mundësitë për të rritur biznesin si nga klientët ekzistues dhe po ashtu të eksplorojë ide të e reja për të krijuar klientelë të re për kompaninë;
 • Respektoj rregulloret e veçanta, orarin e punës, sigurinë dhe rutinën e Institucionit.
  Ajo që ne kërkojmë:
 • Të jenë të rrjedhshëm ose të kenë gjuhë amtare njërën prej gjuhëve të permendura mëposht: Anglisht, Gjermanisht dhe Italisht;
 • Njohja e gjuhëve të shumëfishta ose të ndonjë gjuhe tjetër do të konsiderohet si përparsi;
 • Përvoja në fushën e shitjes / Telemarketing do të konsiderohet si një avantazh;
 • Aftësi të jashtëzakonshme të komunikimit;
 • Dinamik, inovativ, te ketë aftësinë për të mësuar shpejt dhe të jetë i/e orientuar nga synimi
 Si të Aplikoni

Aplikantët duhet të dorëzojnë CV-në e tyre në hello@prexante.com duke e cekur emrin e pozicionit në linjën subjekt tek emaili. Për shkak të vëllimit të lartë të aplikacioneve të pranuara, do të kontaktohen vetëm kandidatët e suksesshëm. Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me shumë perkushtim dhe vemendje.
Kompania Prexante LLC
Shikime 635
Kategoria Menaxhment
Skadon 6 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob