Millennium Hospital
Asistente Administrative, Sekretar dhe Recepcioniste
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

AKSOY GROUP SH.P.K, MILLENNIUM HOSPITAL shpall konkurs për këto pozita:

1.       Asistente Administrative / Sekretare

2.       Recepcioniste

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën ;Asistente Administrative / Sekretar edhe Recepcioniste;

1.       Të respektoj principet e humanitetit dhe profesionalizmit;

2.       Të bashkëpunoj me stafin dhe menaxherët e Institucionit;

3.       Të respektoj hierarkinë dhe specifikat e Institucionitsi: rregulloret e veçanta, orarin e punës, sigurinëdherutinën;

4.       Mbikëqyret dhe iraporton udhëheqësit;

5.       Përgjigjjet në të gjitha thirrjet telefonike;

6.       Marrja e të gjitha të dhënave të pacientëve, palëve;

7.       Informimi i palëve për format e sigurimit shëndetësor;

8.       Çdo mosmarrëveshje mund të zgjidhet në bisedë me përgjegjësit e spitali.

9.       Ruajtja e konfidencialitetit;

Kualifikimi, përvoja, aftësitë dhe karakteristikat personale:

1.       E domosdoshme përgaditja shkollore universitare diploma në fushën e Psikologjisë, Sociologjisë, Mardhënie dhe komunikim me Publikun, etj;

2.       Avancimi profesional i nevojshëm, dhe të ketë përvojë pune në profesion;

3.       E preferueshme njohja e gjuhëve : shqipe, turke, angleze;

4.       Të ketë aftësi menaxhuese dhe komunikuese;

5.       Koordinimi i të gjitha aktiviteteve te përgjegjësit te spitalit;

Orari i punës: 40 orë në javë( orar të plotë)

Nënpunësi mbikëqyrës: Drejtori menaxhues

Kohëzgjatja e Kontratës: Me kohë provuese 3 muaj, pas 3 muajve  me kohë të caktuarSi të Aplikoni

Procedurat e konkurrimit: Konkurrimi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar. Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-të përmes e-mail adresës: info@istanbulmedicine.com Adresa: Preoc, Magjistralja Prishtinë- Shkup, www.spitalimedicine.com, +381 38 500 601, +377 44 301 555
Shikime 284
Skadon 20 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob