Agna Kosovë
Komercialist (5)
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Pershkrimi:  Kompania Agna Kosova T&D, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon te punesoje 5 komercialist:

Pozicioni: Komercialist                                  

Qyteti: Prishtine, Peje, Gjakove, Prizren, Mitrovice, Gjilan, Ferizaj, Podujeve

Kandidati per Komercialist duhen te kene keto kualifikime:

- Te kete perfunduar arsimin e larte

- Te kete pervoje ne shitje

- Njohje e mire e paketes Microsoft Office

- Aftesi shumë të mira komunikuese

- Leje drejtimi automjeti

- Njohja e gjuhes Angleze perben avantazh

 

Personat e perzgjedhur do te behen pjese e nje mjedisi zhvillues, do te kene mundesi te rriten ne karriere, do kene nje pakete financiare konkurruese dhe do jene pjese e nje kompanie me objektiva ambicioze.Si të Aplikoni

Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:
  • Curriculum Vitae
  • Fotokopje e Diplomës dhe dëshmi të kualifikimeve të tjera
  • Listë Notash
  • Referenca nga punëdhënës të mëparshëm (nëse ka)
  • Letër Interesi
  Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail; mimoza.jetullahu@agnagroup.com
Kompania Agna Kosovë
Shikime 260
Skadon 17 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob