DAI Global LLC
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Për t’u kualifikuar për shqyrtim, organizatat e interesuara duhet të plotësojnë formularin e propozimit, duke e përfshirë edhe buxhetin, që mund të kërkohet, në këtë e-mail: KosovoTEAMSupportFund@dai.com. Aplikacionet do të pranohen jo më vonë se 16:00 sipas orës lokale me 6 shtator 2017. Aplikacionet, duke  përfshirë dokumentacioni mbështetës, duhet të dorëzohen në formë elektronike (të përpiluara në një dokument PDF) në: KosovoTEAMSupportFundInbox@DAI.com. Aplikimet e vonuara dhe të pakompletuara nuk do të merren në konsideratë. Aktiviteti i USAID-it Komunat Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse Rruga: Mujo Ulqinaku No 20, Pejton, 10000 Prishtinë, Kosovë Telefoni: 038-609-608 Ju lutemi që të gjitha pyetjet që mund ti keni mbi këtë thirrje t'i drejtoni me email tek: KosovoTEAMSupportFund@dai.com
Shikime 459
Kategoria Të tjera
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Other
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob