Beta Group
Mirëmbajtëse / Pastruese e Zyreve
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Beta Group me seli ne Lipjan, rr. Sadik Shala, Nr.146,

Shpall konkurs për 1 vendë të lirë të punës:

Mirëmbajtëse/Pastruese e Zyreve

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Zbrazjen e kazanëve të mbeturinave ose enëve të ngjashme, transportimin e materialeve të mbeturinave në pikat e grumbullimit;
 • Pastrimin dhe larjën e sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme me pluhur, mobiljeve, dritareve dhe pajisjeve kompjuterike.
 • Përgjegjëse për rimbushjen e artikujve harxhues (sapun, rrotullat e tualetit, peshqirët).
 • Pastrimin e tualeteve.
 • Përdorimin e produkteve të pastrimit sipas udhëzimeve të Zyrtarit Mbikëqyrës në kryerjen e procedurave të mirëmbajtjës.
 • Bënë porosinë dhe mirëmbanë dhomën e furnizimit të produkteve të pastrimit.
 • Pastrimin e dyshemeve, me brusha dhe makina të pastrimit me energji elektrike.
 • Të kryejë detyra të tjera të arsyeshme brenda funksionit të përgjithshëm të punës.
  Kualifikimet:
 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të kenë aftësi të mira të menaxhimit të kohës;
 • Të ketë përvojë pune si mirëmbajtëse;
 • Njohuri për kimikatet e pastrimit dhe furnizimet;
 Si të Aplikoni

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 1 Shtator 2017 ora 17:00. Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kualifikimet do të kontakohën.
Kompania Beta Group
Shikime 90
Kategoria Të tjera
Skadon 15 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Lipjan
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob