Sali Solutions
Backoffice Administrator
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Sali.Solutions dega Prishtinë me seli ne Zvicër eshtë kompania lidere në rajon që ofron shërbime për klientë me renome botërore, në lamin e administrimit dhe procesimit të të dhënave si dhe shumë shërbime tjera. Ne jemi në procesin e rekrutimit të punëtorëve në pozitën:

Backoffice Administrator

 

Kriteret e punës:
 • Niveli i avancuar i Gjuhës Gjermane (e obliguar)
 • E preferushme njohja gjuha Angleze
 • Përvojë paraprake në Backoffice të Gjuhës Gjermane do të jetë përparësi në seleksionim
 • Aftësi të mira të komunikimit
 • I/E gatshëm të punojë në grup
 • Gatishmëri për vet iniciativë
 • Aftësi te mira në menaxhimin e situatave të ndryshme
 • Njohuri të mira kompjuterike
  Ne të ofrojmë:
 • VEND TË SIGURT TË PUNËS 
 • ATMOSFERË TË KËNDSHME PUNE – përmes kolegëve miqësor, të gatshëm të të ndihmojnë, si dhe një fryme shumë të mirë ekipore.
 • UDHËHEQËS TË SHKËLQYESHËM DHE MUNDËSI QË VETË TË BËHENI NJËRI PREJ TYRE – përmes komunikimit të afërt, të hapur, profesional dhe shoqëror.
 • MË TEPËR SE VETËM PUNË! – këtu do ta gjeni kënaqësinë profesionale dhe shoqërore të jetës.
 Si të Aplikoni

Dërgoni CV-në tuaj në gjuhën Gjermane tek:  jobs@salisolutions.ch Shënim: Vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet do të kontaktohen.
Shikime 484
Skadon 14 ditë
Orari Full-Time
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob