ProCredit Bank
Shpërndaje

Përshkrimi i Punës

Si të Aplikoni

Ne ofrojmë punë praktike interesante dhe sfiduese në një ambient ndërkombëtar e dinamik, të karakterizuar me kulturë të hapur komunikimi. Për të aplikuar për praktikë, ju duhet të plotësoni APLIKACIONIN ONLINE së bashku me një LETËR MOTIVIMI duke klikuar KËTU. Dokumentet tuaja të aplikimit duhet të tregojnë qartë arsyen se pse ju jeni pikërisht të përshtatshëm për programin e praktikës. Është shumë e rëndësishme për ne të dimë motivin tuaj për t’u bashkuar me ekipin tonë. Prandaj, ne ju rekomandojmë që të lexoni për ProCredit para fillimit të përgatitjes së CV-së tuaj dhe letrës së motivimit. Për më shumë informata në lidhje me grupin ProCredit në gjithë botën, mund të gjeni në faqen tonë të internetit http://www.procreditbank-kos.com/sq/Ballina dhe në faqen e internetit të kompanisë sonë mëmë http://www.procredit-holding.com/en/. Në letrën e motivimit, ju duhet të shpjegoni qartë arsyet tuaja për aplikim. Një letër e mirë-strukturuar dhe me motiv të sinqertë është me rëndësi jetike - ne analizojmë të gjitha letrat e motivimit me kujdes të lartë. Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 18.Qershor.2017
Shikime 598
Kategoria Banka
Skadon Pa përcaktuar!
Orari Internship
Lokacioni Prishtinë
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob