Rreth Nesh
Informatat kontaktuese

  • +377 45 11 14 14 (Phone for Business Questions)

  •  info@kosovajob.com


KosovaJob është kompani e burimeve njerëzore me fokus në shërbimet e rekrutimit të punëtorëve, headhunting dhe shërbimet e publikimit të konkurseve të punës. Nga Nentori i vitit 2015, KosovaJob ka lidhur partneritet me kompaninë më të suksesshme regjionale të rekrutimit, Posao.ba e cila është pjesë e Alma Career Network prezente në 17 shtete të Evropës.

KosovaJob është partnere e projektit "EYE – Enhancing Youth Employment" ku qëllimi kryesor është përmirësimi i kushteve të tregut të punës për të rinjtë kosovarë.

KosovaJob, me më shumë se 150,000 CV në databazë, 109,000 pëlqime në Facebook dhe mbi 1 milion shfletime të faqeve në muaj,mbetet çelës primar dhe ura lidhëse kryesore në mes të punë-dhënësve dhe punë-kërkuesëve.
Na kontaktoni!
Bashkohuni me ne në:
Partnerët
Regjistrohu këtu të pranosh
lajmet më të reja rreth KosovaJob